Annons
Annons

Tre är en trend: Lady in red


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Tre är en trend tar upp en dagsaktuell trend och tipsar om hur du fixar den!

Lady in red…ja det går inte att undgå att den gamla dängan är megaktuell just nu, vi ser rött precis överallt, inte minst på Emmy Awards häromnatten. Nicole Kidman, Gina Rodriguez och Issa Rae, alla plockade de stilpoäng på röda mattan och samtliga var med på bäst klädda-listor världen över. En tillfällighet – I don’t think so. Rött är hett och det är också väldigt effektfullt. Rött är ingen färg du tar på dig när du ska ut och spana på vad ditt ex har för sig (OBS skoja), rött bär du för att säga ”här kommer jag”, helt enkelt en livsbejakande och underbar färg!

Annons

Tips på fantastiska ”här kommer jag”-klänningar: Budget från Gina Tricot, Mellan från NA-KD, Lyx från Baum und Pfergarten

PS: om man inte känner för att bli en komplett Lady in Red så tycker jag en stickad röd tröja är höstens hetaste plagg, som tex nedan härliga tröjor som jag valt ut – eller den här som jag själv har på mig!

(3)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar