Annons
Annons

Tre är en trend: spets


 

Tre är en trend fokuserar denna vecka på spets. Alla älskar spets, och alltid, men kanske lite extra denna vår. Jessica Alba, Nia Vardalo och Olivia Wilde har tagit trenden till sig. Spana in och inspireras.

Tre är en trend fokuserar på spets denna vecka. Spets är ju något som egentligen aldrig försvinner även om trenderna svänger, det dyker upp lite här och var, men kanske är det lite extra populärt just denna våren och det märks inte minst på att utbudet är större än någonsin. Man kan inspireras av kändisar som Jessica Alba som kör på en skjortklänning med spets (skjortklänningen fortsätter att dominera i vår), Nia Vardalos som hittat en söt och enkel topp, ett smart sätt att haka på trenden utan att gå all the way så att säga och Olivia Wilde som dragit på sig en mer klassisk spetsklänning. Jag gillar hur hon stylat den söta klänningen med en lite tuffare skinnjacka. Blir en snygg kontrast.

Annons

För en klänning liknande Jessica Albas, klicka här.
För en spetstopp liknande Nia Vardalos, klicka här.
För en spetsklänning liknande Olivia Wildes, klicka här. 

Fler Tre är en trend:
Sexy back!
Vinrött hela vägen

Tre är en trend fokuserar denna vecka på spets. Alla älskar spets, och alltid, men kanske lite extra denna vår. Jessica Alba, Nia Vardalo och Olivia Wilde har tagit trenden till sig. Spana in och inspireras. Tre är en trend fokuserar denna vecka på spets. Alla älskar spets, och alltid, men kanske lite extra denna vår. Jessica Alba, Nia Vardalo och Olivia Wilde har tagit trenden till sig. Spana in och inspireras. Tre är en trend fokuserar denna vecka på spets. Alla älskar spets, och alltid, men kanske lite extra denna vår. Jessica Alba, Nia Vardalo och Olivia Wilde har tagit trenden till sig. Spana in och inspireras.

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar