Annons
Annons

Vad händer i veckan?


 

Min fantastiska klänning kommer från Jascha Stockholm

Söndag kväll och det är dags att planera veckan som kommer – har jag lärt mig att gallra i kalendern så det inte blir stressigt? Den som lever får se – men antagligen inte… men en sak är säker: en kul vecka blir det!

Annons

MÅNDAG: Essie är ledig från förskolan på grund av planeringsdag vilket antagligen kommer innebära att spela Frozen-memory, leka Anna och Elsa och spela Frozen-låtar. Det är ett spännande liv vi lever…

TISDAG: På morgonen ska jag spana in nyheter från &other stories och därefter hoppas jag Rocco sover gott då jag ska möta upp bönan på bilden ovan, Anja , och spela in roliga saker. Stay Tuned. På kvällen ska jag fira Antonio som firar 20 år som frisör (och tre år som min frisör hehe) genom middag på Operakällaren. Det blir fett!

ONSDAG: På morgonen ska vi fota bilder till mitt och Anjas kommande projekt och sen ska jag och Simone iväg med Rocco till italienska ambassaden och fixa pass till honom. Våra barn har alltså dubbelt medborgarskap.

TORSDAG: Torsdagen blir svettig. På morgonen ska Rocco få sprutor på BVC, sen ska jag spela in mera podd och därefter äta lunch med Allers grymma säljare Ida och Alicia på Strandvägen 1. Sen kasta mig hemåt för att gå till MVC på återbesök efter förlossningen, sen iväg och hämta Essie på föris för att gå med barnen på kul event som Polarn & Pyret anordnar och som avslutning på kvällen så ska jag spana in Cords – ett nytt modemärke som endast gör plagg i manchester.

FREDAG: Äntligen en hyfsat lugn dag som innebär en frukost med Rebecka Minkoff och sen ett besök hos kiropraktorn. That’s it. Framåt eftermiddagen/kvällen möter vi upp med Anna och Elton för lek och snack.

Vad ska ni göra för skoj i veckan?

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar