Annons
Annons

Välkommen lillebror!


 

Välkommen till världen och till vår familj kära lillebror!

Välkommen kära lillebror Campioni till vår familj och till den här världen. Vi är så glada att du äntligen är här!! Innan jag lyckats samla alla mina tankar och minnen från förlossningen (kommer här på bloggen snart lovar) så får ni haka på de första dagarna i lillebrors liv med en liten miniintervju.

Annons

När kom du? 
– Jag föddes 23:06 den 25 maj (grattis Daniel till vinst på rätt datum) på Södersjukhuset med hjälp av fantastiska barnmorskor och sköterskor som tog emot mig och fick mig att kvickna till!

Vaddå kvickna till?
– Jag hade navelsträngen två varv runt halsen när jag kom ut, så jag var både väldigt lila och lite omtöcknad. Men barnmorskan daskade mig ordentligt så det var ju bara att börja skrika annars hade hon aldrig slutat daska mig. Pappa blev väldigt orolig också såg jag.

Hur stor och lång är du?
– Jag slog storasyrran med ett helt kilo! 3940 och 51 centimeter lång, en cm längre än syrran också.

Välkommen till världen och till vår familj kära lillebror!

Vad tycker du om storasyster annars?
– Hon verkar väldigt toppen. Hon kommer och klappar mig på pannan, vill hela tiden kramas och hon bytte till och med min bajsblöja, det är ändå dedikerat får man säga. Jag är också lite avis på henne, hon har hängt en massa med mormor och morfar den här helgen och skickat bilder på när de badar, äter bullar och glass och lever livet. Själv ligger man här inne i värmen dag ut och dag in.

Välkommen till världen och till vår familj kära lillebror!

Du verkar poppis på instagram?
– Hah! Ja, jag hann ju inte bli mer än några timmar gammal innan jag slog mammas like-rekord på insta, rätt så nöjd. Tack för det och alla fina kommentarer som jag fått, verkar vara en trevlig värld jag kommit till! Ni kan ju fortsätta haka på min resa i livet på @ninacampioni om ni vill. Välkommen till världen och till vår familj kära lillebror!

Har du hunnit träffa nått kul folk än? 
– Mormor och morfar är här och gullar med mig, det är mysigt. Men annars har det varit lugnt, stan är tom denna somriga helg och jag vill ändå bara sova så det gör mig inget.

Välkommen till världen och till vår familj kära lillebror!

Hur verkar din nya familj annars?
– Toppen tror jag! Mamma hänger lite väl mycket på Instagram och pappa ska hela tiden fram och störa när jag sover, jag tror han är rädd att jag ska sluta andas eller nått. Men annars har jag nog kommit till en ganska soft familj.    Välkommen till världen och till vår familj kära lillebror!

Vad händer nu framöver då?
– Tja, imorgon ska jag på återbesök, de ska kolla så jag hör ordentligt, äter ordentligt och annat smått och gott. Annars tror jag mamma är peppad på att jag ska sova mer på nätterna och hellre vara vaken mer på dagarna, kör lite tvärt om just nu så får väl fundera på den saken. Men jag känner ingen brådska med det om jag ska vara ärlig.

Men hallå, heter du något än eller!? 
– Hahah, de är väldigt stressade nere i Italien över detta kan jag säga, därnere har man inte tre månader på sig att bestämma och de tycker att mamma och pappa är konstiga och veliga. Men som svar på din fråga, nej, ännu inget namn. Jag vet att Rocco och Neri ligger i topp just nu så spänningen är olidlig. Storasyster tycker dock att jag ska heta Pajen efter en kompis till mamma och pappa. Kan bli vad som helst känns det som.

Ok, tack för din tid, vi får talas vid snart igen!
– Anytime, jag ligger ändå bara här
Välkommen till världen och till vår familj kära lillebror!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(238)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar