Annons
Annons

Välkommen till min skrivarstuga


 

Nu checkar jag in på Ekerum Golf Resort på Öland för en veckas skrivande i total ensamhet, wish me luck!

Här är mitt hem den kommande veckan, jag har precis checkat in på Ekerum Golf Resort på Öland – något som jag drömt om sedan jag var barn och körde förbi de här vackra byggnaderna när vi åkte till Borgholm om somrarna. Spelar jag golf, undrar ni nu? Nej, det gör jag inte. Jag har checkat in här för att skriva, skriva, skriva i en hel vecka. Essie och Simone är i Italien och då kan jag passa på att redigera färdigt min ena bok. Jag har försökt jobba med det i Stockholm men det GÅR inte, det kommer alltid något emellan, allt från tvätt till jobbmöten och roliga luncher. Det är stört omöjligt att hitta fokus i stan så jag rymde helt enkelt. Och vet ni vad, det går så jäkla bra! Har redan gjort mer på två dagar än jag trodde var möjligt, hoppas jag kan fortsätta i samma tempo. Wish me luck!

Annons

Ps: bloggen kanske bli lite lidande den här veckan men ska försöka uppdatera den så gott det går!Nu checkar jag in på Ekerum Golf Resort på Öland för en veckas skrivande i total ensamhet, wish me luck! Nu checkar jag in på Ekerum Golf Resort på Öland för en veckas skrivande i total ensamhet, wish me luck! Nu checkar jag in på Ekerum Golf Resort på Öland för en veckas skrivande i total ensamhet, wish me luck!

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar