Annons
Annons

Vårens favoriter från Kappahl


 

I annonssamarbete med KappAhl

Förvisso har de senaste dagarna fått en att tvivla på att våren verkligen är här men när man kikar igenom KappAhls härliga vårkollektion så får i alla fall jag hopp om både vår, sommar och framtid. Jag fick äran att välja ut ett gäng favoriter som jag sen fick styla lite som jag ville och samtidigt leka loss i en härlig studio. I filmen ovan blir det både magchock, moonwalk (nåja) och dans, så går det när man jobbar med härliga människor, härlig musik och härligt mode.

Annons

KappAhls vårkollektion andas liv –  och inte bara för att det sprudlar av färg och fina mönster – KappAhl är dessutom en av de aktörer i Sverige, och världen, som verkligen tar det här med hållbarhet på stort allvar och för det vill jag hylla dem. Läs gärna mer om det arbetet här.

Det grymma med den här vårkollektionen är att den är fullproppad av bekväma men samtidigt stilrena plagg, som pyjamasbrallan, den fladdriga skjortan och många fina kimonos. Helt perfekt för mig dessutom, min gravidkropp sätter ju i vanliga fall lite begränsningar kring vad jag kan få på mig men här hittade jag flera plagg som utan problem funkade även med en mage i vecka 33. Inte illa.

Här är de looks jag valt: 

Jag fick äran att styla och leka loss med KappAhls härliga vårkollektion - här ser ni resultatet!

Look nummer ett: det råder sportfeber i modevärlden just nu vilket är megahärligt. Genom att köra på en skräddad bralla med en rand på sidan får du en mer klädsam look samtidigt som du anammar den heta trenden. Den blåvita randiga skjortan är ett måste den här våren.

Här hittar du plaggen: Byxa, skjorta (kommer snart i butik!), bomberjacka och t-shirt

Jag fick äran att styla och leka loss med KappAhls härliga vårkollektion - här ser ni resultatet!
Look nummer två: en tjusig ”pyjamas” är en riktig dröm. Jag tror jag kommer leva i det här setet hela sommaren, så otroligt skönt och bekvämt samtidigt som det både är elegant och välklätt. Matcha gärna mönster med mönster för en extra härlig look.

Här hittar du plaggen: Kimono, byxa, topp (kommer snart i butik!)

Jag fick äran att styla och leka loss med KappAhls härliga vårkollektion - här ser ni resultatet!

Look nummer tre: Den här skjortan bara skriker sommar tycker jag, blir glad bara av att se den. Även den har stuket av en pyjamasskjorta för superbekväm och snygg passform. Jag matchar med ett par Sustainable blåjeans med raw cut vid ankeln för en extra vårig look.

Här hittar du plaggen: skjorta, jeans, stråhatt

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(46)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar