Annons
Annons

Veckan som kommer


 

Ser fram emot en lugn vecka i Italien!

Välkommen nya vecka, en vecka utan halsfluss, regn och sömnlösa nätter – hoppas jag! Såhär ser veckan som kommer ut för mig, i alla fall enligt plan, som jag ju i slutändan ändå aldrig följer….nåväl.

Annons

MÅNDAG: Essie börjar förskolan här i Monterosso! Jag tror att jag är med spänd än hon själv är. Rapport följer… Själv ska jag också samla alla betyg från nattens Emmygala och presentera dem på Aftonbladet.

TISDAG: Ge mig ut och fota lite i Monterosso, jag tänkte göra världens bästa guide till Cinque Terre här i bloggen så jag behöver förbereda för det!

ONSDAG: Nytt avsnitt av Världens Bästa Människor, den här gången försöker vi bli bättre på det här med vardagsglam – är du bra på det? Tex dra på sig en glitterkjol en vanligt glåmig jobbtisdag? Det blir en bra utmaning!

TORSDAG: Inte en endaste plan i sikte mer än förhoppningsvis bada, leka med Essie och gosa med Rocco.

FREDAG: Hoppas haka på Gina för en liten loppistur till La Spezia, sist hittade jag både den här och den här – ska bli spännande att se vad för skatter som man kan hitta denna gång!

Snacka om skillnad på en vecka i Stockholm och en vecka här – nu förstår ni varför det är bra för mig att testa på mammaledighet i ett annat land, haha, snarare mammaledighetsflykt!

Ha en härlig start på veckan allihop!!

Ser fram emot en lugn vecka i Italien!

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

 
 


Annons

Follow me on Bloglovin and Instagram

 


Annons

Laddar