Annons
Annons

Weekend fun – den perfekta selfien


 

Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt.

Vet inte om ni minns det men i fredags skrev jag att jag hade absolut NOLL planer den här helgen och det var så, så skönt. Hm, ja det var kanske inte hela sanningen eftersom två av helgens planer var hemliga så jag kunde inte dela dem med er och sen fylls ju en helg på rätt bra av sig självt på något sätt. I alla fall, fredagen inleddes med överraskningsparty för världens bästa Brolin som fyllde år (bra Tv4-selfie däruppe!)- hon blev i chocktillstånd och fick en strålande vacker och mumsig tårta av mitt bak-geni till vän Ellan. Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt.

Annons

På lördagen fortsatte vi överraskandet med en babyshower för finaste Lisa som ska ha barn ungefär 4 veckor efter mig. I förra veckan blev jag överraskad och nu hon – så kul att ingen av oss hade misstänkt något över huvud taget.

Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt.

Vi tackade solen för uteservering och Skeppsholmen för bra häng och god mat. Jag råkade också ta fel glas en gång och fick mig en slurk alko-skumpa, det smakade sjukt mycket alkohol, man är verkligen inte van nu alltså. Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt.

I takt med att värmen spreds något så passade jag på att fiffa lite på balkongen, pelargoner blir the shit även i år alltså. Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt.

Eftersom min kära man är italiano så är ju frukost ingen prioritet för honom men nu har jag lyckats förhandla till mig att om jag fixar frulle på helgerna så har han lovat att äta och njuta trots kulturkrock. Så denna helgen (efter 4 års förhållande haha) blev det premiär med fruktfat, smoothies (tack Anja för recept) och nybakat. Mumsigt och mysigt!  Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt. Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt.

Min bästa bästa Emma från Blue Girls var uppe i stan för att springa Tough Viking med sin storebror Johannes, jag kände mig OERHÖRT otränad i deras sällskap (ja alltså oavsett gravid eller ej) – herregud, fattar inte hur man pallar det där loppet alltså. Vilka kämpar!   Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt.

Helgen avslutades med lek och pasta hos italienska vänner på söder, smarrigt och kul! Så med andra ord – det blev inte riiiiiktigt den lugna helg jag hade sett framför mig, men det blir sällan det i mitt liv som ni kanske förstått, haha.

Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt. Helgen i bilder - blev lite mer fart än tänkt, som vanligt.

Follow me on Bloglovin and Instagram

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar